Mallasa

Mallasa

  • Mallasa, 2010-2012
  • Fotografie

Een paar foto's getrokken in en rond Mallasa om een idee te krijgen waar de meerderheid van de werken in deze tentoonstelling tot stand kwamen.

Zicht op Mallasa

De foto werd getrokken vanaf het gat in de berg in Amor de Dios waar ik soms een kaarsje voor Nico brand. Zoals men kan zien op de foto is Mallasa gebouwd bovenop een massale hoeveelheid grijze klei die rood bakt. De toeristische attractie “Valle de la Luna” van Mallasa, staat de toeristen toe tussen die door het water uitgesleten kleiformaties te wandelen.

Zicht vanuit Mallasa

Het zicht vanuit Mallasa richting noorden lijkt op dat richting zuiden. Vanuit Mallasa heeft men ook een zicht op de rotsformaties van de 'Muela del Diablo' die in verschillende van mijn werken voorkomt (zie bijvoorbeeld 'Landschap met cactus').

Zicht op werkplaats in Mallasa

De foto werd getrokken vanuit het raam van de slaapkamer van het huis dat we huren in Mallasa. De werkplaats bevindt zich rechts.

Werkplaats in Mallasa

Een momentopname van de werkplaats in Mallasa. Eigenlijk zijn we in Mallasa neergestreken met wat er overbleef uit Amor de Dios en deed ik niet veel moeite om het huis in te richten of de werkplaats echt uit te bouwen. Ik ben al blij dat ik een ruimte heb waar ik kan werken en dat ik nog de mogelijkheid heb om te werken.

JB 07-06-2013

Info

Expo

Exposities

Expositie 'Mallasa 2010-2012''

Diverse werken

Mallasa

Informatie 'Meer keramiek'

Informatie 'Kloppot'

Informatie Exposities

Informatie 'Mallasa 2010-2012'

Informatie 'Diverse werken'

Informatie 'Mallasa'

Informatie symbolen

Download